Marketing Automation

Email Marketing

Opret og håndter email skabeloner. Lav email udsendelser på baggrund af CRM marketing lister. Lav A/B split test. Stærk rapportings- og statistikværktøj.

Webtracking

Se i realtid hvem og hvor mange der besøger jeres hjemmeside. Få overblik over hvilke sider jeres kunder er interesseret i og tag action på det.

Webindhold

Lav skræddersyet webindhold, herunder webforms, landingpages og undersøgelser, som kan ligges direkte ind på jeres hjemmeside.

Lead Scoring

Få overblik over jeres varme kundeemne udfra kriterier i selv definerer. Udgå at bruge tid på kolde kundeemner og forøg konverteringsraten.

Forbedre jeres marketingaktiviteter med ClickDimensions

 

Med ClickDimensions har I et stærkt værktøj, der giver en bred vifte af muligheder, som kan styrke jeres marketingaktiviteter. ClickDimensions giver mulighed for at håndtere email marketing, lave markedsundersøgelser, overblik over webtracking samt automatisering af marketingaktiviteter.

ClickDimensions er fuldt ud integreret med Dynamics 365, hvilket giver en yderst brugervenlig løsning, hvor alt arbejde med ClickDimensions funktioner sker direkte i Dynamics 365. Det betyder også at al data – i modsætning til mange andre email marketing/automation værktøjer – er tilgængelige direkte i Dynamics 365. Det er også med til at styrke og strømline forbindelsen mellem jeres marketing- og salgsafdeling, da salgsteamet vil have nem og hurtig adgang til en kundes aktiviteter, skabt af marketing teamet, i form af web sporring, og email aktivitet mm.

Fuldt integreret med Microsoft Dynamics 365

Med ClickDimensions får I et marketing automation værktøj, der ligger som en intergreret del i jeres CRM system. Det betyder at i beholder Dynamics 365 brugervenlige og kendte interface når i arbejder med ClickDimensions.

Rapportering

Da ClickDimesions er fuldt integreret med Dynamics 365, har i adgang til alt data genereret igennem ClickDimensions aktiviteter direkte i jeres CRM system. Derved er det også muligt at forbinde marketingaktiviteter og konverteringer med CRM kampagner, hvilket muliggør at i kan analysere jeres marketingaktiviteter direkte i jeres CRM.

Kampagne Automatisering

Lav automatiserede flows, igennem ClickDimensions brugervenlige Drag and Drop designer, til håndtering af f.eks. velkomstflows, lead-nurturing, nyhedsflows mm. Det er muligt at trigger/starte et automation flow på mange forskellige måder f.eks. ved tilføjelse/fjernelse fra marketing liste, ved specifik email interaktion eller ved indsendt specifik webformular, men det kan også startes manuelt.

Skal vi kontakte dig?