Integration

Specialiseret systemer

Ved at lave en korrekt integration mellem forskellige systemer, bliver hvert enkelt system specialiseret til netop det, systemet er designet til. Lagerstyring og fakturering håndteres af ERP systemet og salgsarbejdet håndteres af Dynamics 365.
Ved 2-vejs integration, kan systemerne yderligere synkroniseres mellem hinanden og grænsen mellem systemerne udviskes så ændringerne ikke kun kan ske ét sted.

Realtids kørsler

Igennem KingswaySoft kan vi køre integrationen planmæssigt lige efter jeres behov. Ved yderligere versionskontrol kan denne proces optimeres til at køre nært realtid og faktura og produkter vil altid være lige ved hånden i Dynamics 365.

Kodeløs integration

KingswaySoft er baseret på velkendte SSIS pakker og kan løses helt kodeløst. Dette giver et transparent udseende på integrationen og det vil være nemt at følge med i, hvad det enkelte job foretager sig.

Fleksibilitet

Integrationen er flexibel og der kan integreres med et utal af forskellige systemer. Ved at skabe sammenspil imellem flere systemer skaber det bedre overblik for sælgeren og han vil altid have nyeste information tilgængeligt

Transparent infomation

En god integration sikre transparent information på tværs af systemerne. Dette sikre mere effektive medarbejdere som hurtigt og effektivt kan finde lige de informationer de søger – Så kunderne i telefonen ikke skal vente for længe på at få information om netop deres ordre.

Data indsamling

Integrationen skaber et solidt fundament til fremtidig rapportering. Derved kan BI værktøjer kombinerer data på tværs af systemerne.

Et sted - Alle informationer

Integration til Dynamics 365 optimerer den daglige arbejdsgang og tilfredsstille den enkelte medarbejder imod frustrationer ved flere forskellige systemer, som alle opfører sig forskelligt.

Kendte produkter

Vi integrerer til nogle af de mest kendte systemer herhjemme. Herunder

  • Microsoft Dynamics Navision
  • Microsoft Dynamics AX
  • Microsoft Dynamics c5
  • E-conomics

Integration fra E-conomics (online) til Dynamics 365 (on-Premise) via Kingsway installeret på kundens egen SQL server.

Skal vi også hjælpe Jer med integration af data ind og/eller ud af Dynamics 365?

Skal vi kontakte dig?